körskolan

skolan idag, gjorde inte så jätte mycket. jag och michelle satt mest och gjorde allt vi inte skulle göra.
men kom lite längre på vårt grupparbete iaf ;p även om det inte var så jätte långt.
men vi fick en hel del bilder och lite lite fakta ;p
gick sen i stan en stund med my och natalie som jag träffade där. sen kvart i 5 gick jag till körskolan för att gå på den första teorilektionen. så nu ska jag börja komma igång ordentligt.
blir väl att sitta vid datan och kolla på tv resten av kvällen sen sova :)


trött trött trött

idag har varit en väldigt seg dag, har varit trött hela dagen. vaknde inatt av att jag hade en klump i halsen och kändes som jag skulle spy vilken sekund som helst, men som tur var gjorde jag inte det. hade några äckliga soja korvar i skolan idag så jag och tjejerna stack till city wook och åt istället ;D soja korvar är ingen lockande maträtt direkt :p åkte sen  hem och pluggade på en sång för martin uppgiften, så nu har jag kommit en lite bit längre. träning med innebandyn nyss också så nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på Greys anatomy sen sova :D


<3

då har skolan börjat igen då, tråkgit tråkgit. hade inte varit fel att ha lov någon vecka till :)
Efter skolan så stack jag och nathalie och solade sen stack jag till körskolan för att köra. tog sen bussen hem och sen kom älskling hem till mig. Hjälpte mig lite med religionen så nu är jag klar med den. bara demens uppgiften till fredag kvar nu :(   just nu sitter vi och kollar på bygglov och sen ska vi kolla på andra avenyn :D

jag älskar dig andrée eriksson <3


övningskörning.


Igår kom mamma, pappa och daniel hem från deras skidresa i Österrike. Var ute och övningskörde med pappa igår, körde en runda ut till farmor och farfar i Mörarp :) gick väl helt okej. börjar bli mer och mer van nu.
Ledig från skolan idag så pappa kom och hämtade mig på hans lunch så övnignskörde jag ut till max på väla där han bjöd på lunch :D sen körde jag hem igen.
Har suttit och pluggat lite, men försöker nu få koll på detta med bloggen :p inte det lättaste.
Ikväll blir det träning med innebandyn sen hem och sova :D

bilar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0