uppdatering

älskling kom hem till mig sen när han hade slutat, så var han här tills kvart i 5 eftersom han skulle samlas 5 till sin match. men fick träffa honom iaf :D
blev sen ut och övningsköra med mamma en sväng, gick väl helt okej.
just nu sitter vi och kollar på män som hatar kvinnor, en riktigt bra film men även lite "hemsk" på något vis eller hur man ska säga xd


jagja


onsdag

började kvart över 10 idag och slutade kvart i 12 men jag och sandra gick redan kvart över 11 för då var vi klara med det vi skulle göra :) gick till özen med sandra och handlade mat som jag lagade sen när jag kom hem, böner, svamp och majskolv :D  mums.
mer om dagen kommer senare :D
mat.  min mat jag lagade :D


underbar helg

helgen har varit helt underbar, har tillbringat den med min underbara pojkvän <3
kollade på hans match i fredgas, kallt som fan var det att stå där. men lyn kom även dit så fick lite trevligt sällskap. åkte sen hem till mig och sov här.
vaknade upp på lördagen och tog det lungt sen åkte vi ner i stan gick där ett tag sen tog vi bussen vidare till skopunkten :D blev två par skor för min del, ett par bruna stövlar och ett par svarta känger typ :D love it.
åkte sen hem till älskling och var där resten av kvällen/natten.
idag skulle älskling spela match så medans han åkte ner till sin samling satt jag hemma hos honom med hans mamma och syster och kollade på svenska hjärtan, (tror jag det hette :@ ) HAHAA xd
åkte sen ner och kollade på hans match, blev 4-4 mot ödåkra. efter matchen åkte jag hem och har mest tagit det lungt och kollat massa på tv sen dess.
äntligen började ju one tree hill igen så det missade jag ju självklart inte :D
skola imorgon som vanligt, och nya tag på en ny vecka.


andy jag älskar dig <3


(:

äntligen är det helg, alltid lika skönt.
hade sån avslappnings grej i skolan idag, slutade lyssna på vad mathias sa efter första meningen typ, sen somna jag lite halft :D vad nog väldigt många som gjorde det. 
efter skolan tog jag bussen till jobbet och var där till 4. 
just nu har jag precis gjort klart min mat och satt in den i ugnen så väntar bara på att den ska bli klar. sen vid kvart över 6 kommer älsklings mamma och hämtar mig så ska vi köra och kolla på när älskling spelar match mot kullavägen. 
sen ikväll ska jag och älskling bara ta det lungt här hemma :) mysmys.
  

jag,bligg


torsdag

torsdag idag och snart slut på veckan och en helg att se fram emot :) började inte skolan idag förän 3 så var duktig och följde med mamma och jobbade från 8 till 2 :) kände mig väldigt väldigt duktig. tog sen bussen vid 2 ner till skolan för att ha matte 3-4, gick väldigt bra och fattade allt :D
kom hem och har sen bara tagit det lungt hela dagen var ute och övningskörde en lite kort sväng sen nyss kollat idol.



tisdag

fick gå upp 6 idag för hade bokat körning nere på körskolan klockan 20 över 7 :/ trött som bara den var jag iaf. efter körlektionen belv det att direkt gå till skolan för att ha lindrande vård, hade de fram till lunchen och efter lunchen blev det psykiatri och sen psykologi b.
tog bussen hem sen 4 när vi slutade och har bara tagit lungt sen dess, träning ikväll halv 8 till 9. missar idol som börjar idag, men blev på glatt humör igen när jag hörde att one tree hill börjar på söndag :D som jag längtat.

fch


:)

skolan idag blev inte så jobbig, hade bara projektarbetet som vi skulle arbeta med. men jag, nathalie och becc satt mest vid tradera xd haha men blev en del jobbande ändå.
efter skolan gick jag sen till banken och fixade lite saker senyrade jag runder för att hitta stället där ja skulle fixa med älsklings present, hittade det tillslut så nu är den klar fixad :)
när mamma kom hem från jobbet ville hon ha med mig ut och springa så vi körde till brusesskog och sprang där sen övnignskörde jag hem :D
nu blir det bara att ta det lungt och kolla tv resten av kvällen.

graklndklralfn bild sen grekland, saknar <3


godmorgon

gick upp för ungefär 45 minuter sen, ätit frukost och allt nu så sitter bara och väntar på att jag ska gå till bussen som går 20 i 10. ska ta den ner till körskolan så blir det köra där en timme sen till skolan för att äta lunch sen ha lektion halv 1-4.
sen om jag orkar ska ja gå och fixa med älsklings present, får försöka orka det iaf så den blir klar :D


hjärta<3 jag älskar dig <3


pannkakor

blev vinst för daniel och deras lag med 5-0 mot ett lag från helsingör i Danmnark. så det var bra gjort av dom :) kom hem från matchen gjorde lite matte sen fick daniel för sig att han ville ha pannkakor så vi gick upp och handlade det vi inte hade hemma som behövdes sen satte vi igång. eller rättare sagt daniel satte igång, han ville inte ha min hjälp han tyckte han va bättre på att göra pannkakor än vad jag var.
något som han säkert är också :D  goda blev dom iaf, så de satt vi och åt medans vi kollade på amazing race.  har även kommit på vad jag ska ge älskling när han fyller år, så ska fixa det imorgon när jag slutat skolan.
menmen, nu ska jag spendera resten av kvällen framför tvn tror jag för om 5 minuter börjar ensam mamma söker :D något som ja & mamma nu följt i tre år, så kan ju inte bara sluta kolla på det nu.


pannkakor mums pannkakor!

 


söndag

var hos simon och oscar igår kväll då ja eftersom marie hade fyllt 45. blev fotbolls kollande och såklart vann sverige :D sjukt bra. sen blev det även en hel del spelade med både johanna, simon, mamma, mormor, daniel & oscar.
idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska iaf och kolla när daniel spelar innebandy match mot ett dansk lag, sen får vi väl se vad som händer.

<3

filmen igår vad super, så den är verkligen värd att se för er som hade funderat på det :) har annar idag bara tagit det lungt, vaknade upp med älskling bredvid mig gick upp och åt frukost sen har vi bara tagit det lungt hela dagen :) ikväll blir det att åka till kusinerna dåja, för att fira moster som har fyllde 45 nu i veckan, grattis! :) ska övningsköra dit, så blir först att köra hem älsklnig sen dit.
ska även lära mormor att skicka sms nu när hon äntligen lärt sig att öppna de smsen hon får.



fredag

skolan idag som vanligt, började kvart i 9 och slutade 12. hände inget speciellt i skolan.
stack till jobb och jobbade direkt efter skolan till 4 :) sen stack jag och mamma till väla för att handla present till marie som fyller 45 imorgon :) blev ett tomas sabo armband och en berlock till.
är med älskling nu, väntar på att maten ska bli klar sen ikväll ska vi på bio och se sommar med göran :D


hjärta


äntligen

nu har jag bestämt mig för att jag äntligen ska ta tag i detta och försöka att skriva varje dag. har inte blivit av på ett bra tag nu, vet egentligen inte varför men har nog bara inte orkat.
men ialla fall, började skolan idag halv 1 så bestämde mig för att vara duktig och åka med mamma till jobbet och jobba fram tills jag började för att tjäna lite extra :)
mamma skjutsade mig sen till skolan vid 12 hade svenska till 3 sen efter det hade jag matte c från 2-4.
tog bussen hem direkt efter skolan för att jag skulle städa mitt rum, så nu är det rent och fint :)
ska snart ut och träffa min saknade mathilda som jag inte har träffat sen gothia, alldeles för längesen nu, får försöka ta tag i att träffas oftare nu.
så nu ska hon äntligen få sina presenter och det jag köpte till henne i grekland och jag det hon köpte till mig i turkiet. så snart ska jag ta på mig varma kläder för att inte frysa när vi ska ta vår cykelrunda :D


m&s

RSS 2.0