helgen

i fredags blev det utgång med några tjejer i klassen. jag och nathalie tog bussen ut till bjuv för att gå hem till sandra vid 8 där elin och becc redan var. förfestade och sånt där, sen vid 10-11 började vi gå mot tåget som vi skulle ta in till helsingborg. tog tåget in till helsingborg där vi sen var på stennsen, eller hur det stavas xd träffade även emma, frida & michaela på knutan. efter vi hade varit på knutpunkten en stund gick jag, becc, nathalie och emma till bakom, medans elin och sandra åkte hem. tillslut blev det att bara jag, becc och emma gick in på bakom. sen vid 2 tog ja bussen till ramlösa  station där älskling mötte mig. gick sen hem till honom och sov där. tack för en mycket roligt och minnesvärd fredag tjejer <3

igår vaknade jag upp hos älskling, tog det lungt och åkte hem vid 2. senare vid 5 åkte jag bort till carro & freddes kusin där carro och fredde redan var. detta för att passa deras barn enga och tuva-li medans deras föräldrar skulle på 30-års fest. gick helt okej fram tills det att tuva-li skulle gå och lägga sig. såklart så ville hon inte sova föräns kim och sara (hennes föräldrar) hade sagt godnatt till henne. så tog typ 1½ timme tills vi fick henne att  somna i soffan där nere, och under tiden på den 1½ timmen lyckades hon väcka sin lillasyster också xd men tillslut så sov alla väldigt gott och även jag, carro, daniel och fredde :D vid 3-halv 4 kom tuva-li och englas mormor och morfar hem för att passa dom och vi kunde då åka hem.

idag blir det nog att åka ut till väla en stund med mamma för att byta en kofta jag fick när jag fyllde år. blir nog också att övningsköra en stund sen bara ta det lungt :)


090317

skolan idag var inte så krävande. började klockan 10 och efter lunchen skulle vi ha avslappning och massage :) sandra och jag masserade varandra, (aldrig fel med massage när man är seg i skolan).
efter vi hade haft massage skulle vi ha avslappnig och ligga och lyssna på när birgitta vår läsare läste en berättelse.
men jag såklart somande där på golvet och vaknade av att elin sa till mig att jag snarkade :p hahaah.
stackars elin som hade mig på ena sidan som somade och snarkade och becc på andra ;p (faktiskt inte bara vi två som somande). Efter avslappnigen så hade vi matte en timme och slutade sen 4.
efter en lång och seg dag i skolan blev det stan med älskling ett tag innan vi tog bussen hem till honom där vi lagade spagetti och köttfärsås :D mycket mycket gott.
har nu resten av kvällen suttit och skrivit på arbetet som ska in på fredag, och det går väldigt långsamt :(
snart blir det att gå och lägga sig i sängen och sova :D

jagjagajag

13 mars

I skolan hände det inte så mycket, jobbade klart med vårt cancerpatient fall. så nu ska de bara redovisar nästa torsdag.
Efter skolan tog jag bussen ut mot väla, (harald nyborg för att vara exakt) jobbade till 4 sen åkte vi hem.
Sen var det samling till den sista serie matchen halv 6 nere på högasten. skulle spela mot kävlinge, så åkte ut till någon håla långt bort i ingenstans xd tråkigt nog blev det förlust med 7-2,
men vi spräckte nollan iaf de två sista minuterna :D efter matchen skulle vi åka och äta på burger king på center syd, men det hade ju såklart inte öppnat där så då körde vi visare mot midstolpen, men kom på att de stängde klockan 22, och klockan var 21.56 när vi var där :p så fick köra visare till burger king på ättekulla, men fick såklart inte mat där heller, eller fick hade vi fått, men hade i så fall fått vänta 30-45 minuter och det orkade vi inte. så då körde vi ner mot nästa burger king vid norrehed, men där var såklart stäng så vi fick köra vidare till max nere på söder där vi fick vår efterlängtade mat :D
Så nu ska jag snart ta och nanna kudden, för imorgon kommer släkten och vi ska fira mig :D


18 år ;D

idag fyller jag 18 år :D blev först väkt av att mamma, daniel, pappa och andy kommer in och sjunger
(viste inte om att älskling också skulle komma) så blev väldigt överraskad.
fick rosor och en film av älskling innan han skulle sticka till sin praktik, resten skulle ja få på  lördag :)
av mamma och pappa fick ja en resväska som ja önskat, pengar, kofta, mascara och sånt grejs till håret ;D
sen av daniel fick jag parfym, nötter och hårspray :)
på lunchen bjöd tjejerna mig på lunch på bomb pizzeria, tack så jätte mycket<3 gott var det :D
blev körskolan sen en hel till typ 7 sen hem äta champinjonsoppa och pannkakor sen mys resten av kvällen med familjen. tack alla som skickat sms, skrivit grattis eller sagt grattis. :)

JAG ÄLSKAR DIG ANDRÈE ERIKSSON <3

happy

7 mars.

igår i skolan skulle vi redovisa våra internationella relationer, eller vad vi nu kallar det :p segt som bara den var det i alla fall, att lyssna på alla 11 grupperna, tog hela dagen från kvart i 9 till då vid 12 när vi slutade.
hanna, vad även och hälsade på i skolan idag, så efter vi hade slutat stack jag, hanna, matilda och ellen och åt på mc donald. elin skulle egenligen också med, men hon skulle hämta någon hund :) när vi had ätit tog ellen tåget hem och vi andra tre gick i stan ett tag :)
på kvällen blev det match mot KFUM Malmö, vinst med 7-5 :) riktigt härligt, så nu är det bara en match kvar nästa fredag, så får hoppas på vinst då också :)
idag har det inte hänt så mycket, älskling och jag vaknade vi halv 11 gick upp åt, och kollade film/tv :p sen vid halv 3 körde vi hem honom för jag och pappa skulle övningsköra.
ikväll blir det även att åka till Ängelholm för morbro fyller år , GRATTIS till honom:D

har även köpt mitt efterlängtade odd molly linne nu också :D



4 mars ;D

igår blev det bio med min älskling, kollade på i taket lyser stjärnorna. en helt okej film enligt mig, hade gärna sett den fler gånger. Åkte hem hit efter bion sen sov älsklnig hos mig.
annars på dagen hände inte så mycket, började 10 i skolan med badminton uppe på olympiahallen, hade sen lunch och efter lunchen hade vi hälsopedagogik. sist av allt 3-4 hade vi matte, (otrolgit seg lektion) ;p
idag var det skolan som vanligt, jobba med tema arbetet hela dagen.
börjar bli lite uttjatat nu tycker jag. 
är nästan klara nu, så ska gå och handla några sista saker imorgon och ställa allt i ordning till på fredag.
efter skolan stack jag och solade sen åkte jag hem.
ikväll blir det a-laget eftersom de spelar sin sista hemma match.



helgen

fredags var det först skolan, jobbade med grupparbetet hela dagen. efter skolan åkte jag och jobbade. efter jobbet stack jag och mamma och övningskörde lite, gick väl helt okej :) på kvällen sen kom älskling hem till mig, kollade tv och tog det lungt.
lördagen blev det först ner till stan en runda med älskling där jag provade mitt linne jag vill ha :D sen åkte vi upp till filborna för att kolla på carolines klass när de hade en cabare för deras projektarbete. det var riktigt bra.
på kvällen åkte jag och älskling hem till honom. kollade på melodifestivalen och sånt.
idag blir det bara att plugga och ta det lugnt resten av dagen, skolan börjar ju igen imorgon tråkigt nog.



RSS 2.0